Veri Saklama Koşulları

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (“KVKK”) UYARINCA KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA

UYARINCA KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KORUNMASI HAKKINDA

AYDINLATMA METNİ

Biz, Andromed Medikal A.Ş olarak (“Şirket”) olarak; hangi kişisel verilerinizi ne amaçlarla işleyeceğimizi size anlatabilmek için bu Aydınlatma Metni’ni hazırladık. Aşağıda belirttiğimiz ve tarafımıza sağladığınız kişisel verilerinizin her koşulda;

  • duruma göre aşağıda belirtilen şekillerde elde ettiğimiz kişisel verilerinizin,
  • hukuki ilişkilerimiz kapsamında,
  • işlenmelerini gerektiren amaç çerçevesinde ve bu amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü şekilde,
  • tarafımıza bildirdiğiniz veya bildirildiği şekliyle kişisel verilerin doğruluğunu ve en güncel halini koruyarak,
  • kaydedileceğini, depolanacağını, muhafaza edileceğini, yeniden düzenleneceğini, kanunen bu kişisel verileri talep etmeye yetkili olan kurumlar ile paylaşılacağını ve KVKK’nın öngördüğü şartlarda, yurtiçinde üçüncü kişilere aktarılacağını, devredileceğini, sınıflandırılabileceğini ve KVKK’da sayılan sair şekillerde işlenebileceğini bildiririz.

HANGİ KİŞİSEL VERİLERİNİZİ İŞLİYORUZ?

Bu site; ziyaret eden ziyaretçilerimize herhangi bir ticari kaygı taşımadan, sitemiz ile ilgili uygulamaları ve ilişkili konularda kişileri bilgilendirmek amacı ile hazırlanmış olup, sağlık hizmeti vermemektedir ve ayrıca bu siteye girilen verileriniz bazı araştırmalar ve pazarlama faaliyetleri yaparak tüm ziyaretçilerimize daha iyi hizmet verebilmek için zaman zaman kişisel verilerinizi işlenebilmektedir. Sitemiz ile ilgili bağlantılı içerikler sadece site ziyaretçilerini bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Bu site üzerinden gerçek bir muayene, teşhis ve tedavinin yerine geçecek herhangi bir sağlık hizmeti verilmemektedir.

Tarafımızca, bizimle paylaşmanız veya gerekli olması halinde, işlemeye konu olabilecek kişisel verileriniz aşağıdaki gibidir:

Kimlik Verisi Adınız, soyadınız, Yaşınız
İletişim Verisi E-posta adresiniz, yaşadığınız il, ev ve/veya cep telefon numaranız
Özel Nitelikli Kişisel Veri Mesajınızda yer vermeniz halinde sağlığınıza ilişkin bilgiler
Web sitesi/Uygulama Kullanım Verileri Mesaj attığı tarih, siteye login olma sıklığı/zamanları, ios/android/mobil site/ web site kullanıcısı, güncelleme tarihi,

Şehirler, son mesaj tarihi, ilk üyelik tarihi, mesajlaşma seçeneğinin mevcut olması halinde ziyaretçi ile site arasındaki

yazışmalar, ziyaretçinin cep telefonundan sitedeki telefon numarasını arayıp aramadığı bilgisi, sitenin kullanılışı bilgisi

(site içerisinde yapılan her hareket ve seçim),

Diğer Ziyaretçi ID, IP adresi, log kayıtları

KİŞİSEL VERİLERİNİZİ NE ŞEKİLDE VE HANGİ SEBEPLERLE TOPLUYORUZ?

Şirket olarak hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek, aramızdaki veri paylaşım ilkeleri ve kullanım koşulları sözleşmesinin, Şirket’in meşru menfaati gereği sizden talep ettiğimiz kişisel verilerinizi, sizin bize fiziksel veya elektronik ortamda iletmeniz, platformlarımıza bilgi, ses ve görüntü girişi yapmanız ve internet ortamına Şirket’in ulaşımına açık bilgi kaydetmeniz suretiyle topluyoruz.

Şirket’in size destek sağlayarak müşteri memnuniyeti arttırmaya yönelik meşru menfaati gereği telefon görüşmelerimiz, whatsapp mesajınız, sms, facebook/instagram etkileşimleriniz sırasında bize vermiş olduğunuz bilgiler aracılığıyla topluyoruz.

Şirket’in platformunu geliştirmeye ve daha efektif hale getirmeye yönelik meşru menfaati gereği Çerez Politikamızda da detayları belirtildiği üzere web sitemizde kullanılan çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi elektronik olarak topluyoruz.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİ HANGİ AMAÇLARLA İŞLİYORUZ?

Yukarıda belirttiğimiz kişisel verileriniz, size site üzerinde verdiğimiz veri paylaşım ilkeleri ve kullanım koşulları sözleşmesinin ifası için aşağıdaki amaçlarla işlenmektedir:

  • Sorununuz ile ilgili sizlere destek vermek
  • Sizden gelen çağrıları karşılamak ve destek ihtiyaçlarınıza cevap vermek
  • Verdiğimiz hizmetlere ilişkin bir şikâyet olduğu takdirde söz konusu şikâyeti sonuçlandırmak
  • Talebiniz doğrultusunda veya sosyal medyada yer alan şikayetlerin olması halinde sitedeki mesajınızı incelemek
  • Bütçe yönetimi ve raporlama yapmak

Size verdiğimiz hizmeti en iyi şekilde yerine getirebilmek için sürekli gelişmeye ve ilerlemeye gayret ediyoruz. Bunun için, kişisel verilerinizi aşağıdaki şekilde işleyebilmekteyiz:

  • Piyasa yorumlama, satış, pazarlama analizleri, yönetimsel analizler, finansman planlaması yapmak, site kullanımını yorumlamak
  • Size verdiğimiz hizmetin kalitesini arttırmak ve kalite kontrolünü sağlamak
  • Güncel ve Ar-Ge aşamasındaki uygulamalarımızın geliştirmek ve yönetimi sürecinde ürünü pazarlamak
  • Şirket içerisinde kullanılan yazılımları iç ve dış kaynak kullanarak geliştirmek
  • Yurtdışı Sunucularda Barındırdığımız Google Drive/Microsoft OneDrive yazılımını, yönetimini ve barındırılmasını sağlamak

Son olarak, hukuka ve usule uygun savcılık talepleri ve mahkeme kararları gibi hukuki talepler aracılığıyla tarafımızdan kişisel verilerinizin paylaşılması istendiğinde ve mevzuatta düzenlenmiş yasal bildirimler gereği kişisel verilerinizi paylaşma yükümlülüğümüz bulunmaktadır. Ayrıca kişisel verileriniz bizim de taraf olduğumuz bir uyuşmazlığa konu olduğu takdirde savunma hakkımızı kullanabilmemiz için gerekli olan avukat, bilirkişi, mahkeme gibi mecralarla ve kişilerle kişisel verilerinizi paylaşmamız gerekebilir. Bu hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve savunma hakkımızı kullanabilmek amacıyla kişisel verilerinizi işleyebiliriz.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİ NERELERE AKTARIYORUZ?

Size verdiğimiz hizmeti en iyi şekilde yerine getirebilmek için sürekli gelişmeye ve ilerlemeye gayret ediyoruz. Bunun için kişisel verilerinizi aşağıdaki şekilde yurt içindeki ve yurt dışındaki üçüncü kişilere aktarabilmekteyiz:

  • Sitemize göndermiş olduğunuz mesajdaki veri paylaşım ilkeleri ve kullanım koşulları, veri saklama koşulları açık rıza metinini tercih etmeniz halinde size e-posta gönderebilmek, sizi arayabilmek, size sms atabilmek, size whatsapp/facebook/instagram gibi platformlarda bilgi almak istediğiniz konularda iletişim bilgilerinizi içeren kişisel verilerinizi yurt içinde ve yurt dışında anlaşmalı olduğumuz ilgili hizmeti veren tedarikçilere aktarıyoruz.
  • Çerez Politikası çerçevesinde toplanan kişisel verileriniz, size daha iyi hizmet verebilmek için topladığımız site içerisindeki kullanıcı hareketi verileri (nereye tıklandı, ne kadar kalındı vs. gibi), bu gibi analizler yaparak iş geliştirme sağlayan şirketlere aktarabiliyoruz.
  • Kişisel verilerinizi Insider, Google Analytics gibi birlikte çalıştığımız firmalara, satış, pazarlama ve raporlama faaliyetleri için aktarabiliyoruz

Yukarıda belirttiğimiz kişisel verileriniz, size verdiğimiz istihdam hizmetine ilişkin bu Hizmet Sözleşmesi’nin ifası için aşağıdaki amaçlarla işlenmektedir:

  • Size destek sağlayabilmek adına mesajınızdaki yer alan özel nitelikli kişisel verileriniz de dahil olmak üzere mesajınızdaki ekleri ile beraber yer alan kişisel verilerinizi kimlere görünmesini istediğiniz konusunda yaptığınız tercih doğrultusunda başvurduğunuz yurt içi ve/veya yurt dışı merkezli kullanmış olduğumuz bulut depolama sistemlerine ve altında açtıkları kullanıcı hesaplarına aktarabiliyoruz. Sitedeki bir forma mesaj girdikten sonra aktarılan normal ve/veya özel nitelikli kişisel verileri ile ilgili her türlü sorumluluk Şirket’e Aynı şekilde herhangi bir tarihte mesaj gönderdiğiniz Şirket’e aktarılan normal ve/veya özel nitelikli kişisel verilerinin silinmesini, yok edilmesini ve/veya anonim hale getirilmesini isterseniz bu talebinizi doğrudan Şirket’e iletmeniz gerekir. Şirket’in bu hususlarda sorumluluğu veya yükümlülüğü bulunmamaktadır.

Ayrıca savunma hakkımızı kullanabilmek amacıyla özel nitelikli kişisel verileriniz de dahil olmak üzere bütün kişisel verilerinizi avukatlarımıza veya hukuki danışmanlarımıza aktarabiliriz ve bize kişisel verilerinizin aktarılmasına ilişkin usulüne uygun yasal bir talep geldiği takdirde özel nitelikli kişisel verileriniz de dahil olmak üzere bütün kişisel verilerinizi aktarabiliriz.

HAKLARINIZ

KVKK’nın 11. maddesi gereği bize şahsen, kimliğinizi ispat etmeniz kaydıyla, kişisel verileriniz ile ilgili;

  • Şirket’in hakkınızda kişisel veri işleyip işlemediğini öğrenmek, eğer işlemişse, buna ilişkin bilgi talep etmek,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığı öğrenmek,
  • Kişisel verilerin yurtiçi veya yurtdışına aktarılıp aktarılmadığı ve kimlere aktarıldığını öğrenmek haklarına sahipsiniz.

Ayrıca, Şirket’ten yanlış ve eksik kişisel verilerinizin düzeltilmesini ve verilerinin aktarıldığı veya aktarılmış olabileceği alıcıların bilgilendirilmesini talep etme hakkınız vardır.

Kişisel verilerinizin KVKK madde 7’de öngörülen şartlar çerçevesinde verilerinizin imha edilmesini (silinmesini, yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini) Şirketten talep edebilirsiniz. Aynı zamanda verilerin aktarıldığı veya aktarılabileceği 3. kişilerin söz konusu imha talebiniz ile ilgili bilgilendirilmesini talep edebilirsiniz. Ancak imha talebinizi değerlendirerek hangi yöntemin uygun olduğu somut olayın koşullarına göre tarafımızca değerlendirilecektir. Bu bağlamda seçtiğimiz imha yöntemini neden seçtiğimiz ile ilgili bizden her zaman bilgi talep edebilirsiniz.

Münhasıran bir otomatik sistem kullanılarak oluşturulmuş kişisel veri analizinizin sonuçlarına bu sonuçlar çıkarlarınıza aykırıysa itiraz edebilirsiniz.

Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep edebilirsiniz.

Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır. Ancak, işlemin Şirket için ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de belirlenen tarifedeki ücret alınabilir.

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili hususlarda başvurunuzu Şirketin internet adresinde bulunan başvuru formunu doldurarak, yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da bize daha önce bildirdiğiniz ve kayıtlarımızda yer alan elektronik posta adresinizi kullanmak suretiyle Şirketimize teslim etmeniz gerekmektedir. Şirket tarafından talebinizin mahiyetine ve başvuru yönteminize göre Şirket tarafından başvurunun size ait olup olmadığının belirlenmesi ve böylece haklarınızı koruyabilmek amacıyla ek doğrulamalar (kayıtlı telefonunuza mesaj gönderilmesi, aranmanız gibi) istenebilir. Örneğin Şirkette kayıtlı olan e-posta adresiniz aracılığıyla başvuru yapmanız halinde Şirkette kayıtlı başka bir iletişim yöntemini kullanarak size ulaşabilir ve başvurunun size ait olup olmadığının teyidini isteyebiliriz.

Özel nitelikli kişisel verilerinizin işlenmesi ve kişisel verilerinizin yurt dışına aktarımı için lütfen Hizmet Sözleşmesi’ni okuyunuz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Andromed Medikal A.Ş.

Mersis No: 0069052289500028

İletişim Linki: https://www.andromed.com.tr/iletisim

Adres: Çubuklu mah. Vatan cad. No.26 Beykoz İstanbul TÜRKİYE

Bu iletişim formu aracılığıyla göndermiş olduğunuz tüm bilgiler yurtdışı ve/veya yurtiçi bulut depolama servislerinde (Google Drive, Microsoft, OneDrive, Turkcell Bulut Depolama vb.) 10 yıl süre ile kaydedilmektedir. 10 yıl sürenin sonunda vermiş olduğunuz bilgiler yok edilmektedir/silinmektedir. İletişim formunda girdiğiniz bilgiler şifrelenmektedir. Bu bilgiler hiçbir şekilde üçüncü kişilere/kurumlara/tüzel kişilerle paylaşılmamaktadır. Bilgi gizliliği esastır. Bu form aracılığıyla bu kutucuğu işaretleyerek bu sayfada yazan veri saklama koşullarını kabul etmiş sayılırsınız. İletişim formunda açık rızanız ile göndermiş olduğunuz tüm bilgileri kısmi veya tamamını bizlere Türkiye Cumhuriyeti kimlik fotokopiniz ile info@andromed.com.tr adresine mail atarak silinmesini talep edebilirsiniz. Talebinize 30 iş günü içerisinde yanıt verilecektir.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH