I-125 OFTALMIK CEKIRDEKLERI
BEBIG IsoSeeds® I-125 medikal kullanima yoneliktir (125.S16) ve genellikle uveal melanom, retinoblastom tedavisinde ve diger aplikasyonlarda kullanilir. IsoSeeds® I-125 çekirdekleri icinde I-125 bilesigi ile sature edilmiş silindirik bir seramik bulunur. Bu seramigin etrafinda lazerle kaynatilmis titanium tüpü vardir.
Uygulama: IsoSeeds® I-125 cekirdek tedavisi icin ilave aksesuarlara ihtiyaç vardir. Bu çekirdekler tüm oftalmik aplikatörlere uygundur.
Planlama: Bir çekirdek setinin tedavi planlamasi AAPM TG-43 formatına uygun olarak çekirdek verisine dayanarak yapilir. Planlama esnasında aplikatorun efektif doz dağılım orani üzerindeki etkisi göz onünde bulundurulmalidir.
Kalibrasyon: Sertifikada belirtilen kaynağın gücü NIST primer hava kermasina göre izlenebilir.
Paketleme: Tibbi kullanima yönelik IsoSeeds® I-125 çekirdekleri özel bir tasima konteynirinda non-steril olarak sunulur.
Göz Plak Radyoterapisine yönelik BEBIG Aksesuarları
Dummy Plak: Akrilik cam ya da saf gumusten yapilmis inaktif plaklardır. Aktif plağın ve dikislerin pozisyonlandirilmasinda kullanilir.
Diafanoskop: Göz kuresini ısıklandırmak ve tumoru gorunur hale getirmek icin kullanilan fiberoptik isik kaynagidir. Plagi tumorun uzerine gerektigi sekilde yerlestirmek icin kullanilir.
Güvenlik konteyniri: Korumali buhar sterilizasyonu ve serbest cekirdeklerin klinige naklinde kullanilir.
Plak simulator yazilimi: BEBIG Ru-106 plaklari, I-125, Pd-103 ve Ir-192 cekirdekleri kulllanilarak yapilan goz plak brakiterapisini simule etmek icin kullanilir.
|