Firmanın Aura Lazer sistemi kompakt, portatif ,tek dalga boyunda, muayenehane uygulamalarına göre tasarlanmış bir cihazdır. Entegre edilmiş StarPulse özelliğiyle, vasküler iyi huylu tümörlerin ve pigmentli yüzeylerin doku bozukluklarının tedavisi sağlanır. Aynı zamanda cihaz, sürekli lazer dalgası olarak da üroloji, jinekoloji ve KBB cerrahi müdahalelerinde kullanılabilir. Aura-i cihazının iki farklı modeli bulunmaktadır. 10 watt gücünde olanı estetik ve üroloji; 15 watt modeli ise estetik ve KBB müdahalelerinde kullanılmaktadır.
StarPulse, doku dinlenme dönemine uyum sağlama özelliği ile rakip lazer cihazlarından ve ışın tedavisi yapan diğer cihazlardan ayrılmaktadır.İsteğe bağlı olarak cihaz tek atış modunda ya da Smartscan tarayıcı kullanarak geniş alanlarda kullanılabilir.
StarPulse, Aura-i Lazer sisteminde bir seçenek olarak bulunmaktadır, bu cihaz sayesinde sürekli olan lazer dalgaları, vasküler fotokoagülasyon , iyi huylu tümör tedavisi ve diğer lezyonlar için değişken ışın veren bir moda dönüşür. StarPulse teknolojisi sayesinde hekim , dokuya 1 ile 30 milisaniye içerisinde istenilen puls genişliğinde lazer enerjisi verebilmektedir. Klinik olarak kanıtlanmış olan bu tedavi, çeşitli vasküler lezyonların termal rahatlatılma süresi ile lazer puls genişliğinin uyumuna olanak sağlar.
StarPulse ile etkili bir şekilde tedavi edilebilecek hastalıklar arasında yüzeysel bacak
varisleri, doğum lekeleri, yüzdeki kılcal damarlar bulunur; ayrıca hemangiomas gibi vasküler
deformasyonun tedavisinde de StarPulse başarılı sonuç vermektedir. Bunlara ek olarak Aura-i ve Orion lazer cihazları ile sürekli dalga modu kullanılarak yara izleri, kahverengi güneş lekeleri, cilt lekeleri, ciğer lekeleri, siğiller ve benler de yok edilebilir.
Aura-i Broşürü için tıklayınız(İngilizce)
Aura-i Teknik bilgiler için tıklayınız (İngilizce)
800 Series KTP/YAGT cerrahi lazer sistemi hastanelere pazarlanmak üzere üretilmiş bir sistemdir. Yüksek güçlü ve çift dalga uzunluğundaki lazer cihazı, üroloji, jinekoloji, KBB, plastik cerrahi, ortopedi, genel cerrahi, beyin cerrahisi akciğer-göğüs cerrahisi ve gastroentoloji gibi pek çok farklı alanda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. KTP/532T ışını cerrahi müdahalede dokunun kesilmesi, buharlaştırılması ve pıhtılaştırılması için kullanılır ve bu sırada bitişik dokular kesinlikle zarar görmez.
Kesme ve buharlaştırma işlemi hem endoskopik hem de açık ameliyatlar için ideal bir sistem sunar. KTP/532 Nd:YAG kızılötesi ışın sağlar ve pıhtılaşmayı sağlamada ve ablatif işlemlerde kullanılır. 800 Series Sistemi 36 watt KTP/532 enerjive 100 watt Nd:YAG enerjisi sağlar.